tisdag 16 september 2008

HEJ DÅ MATTE JESSICA

I går kom Jessica och Liv för att säga hejdå och ge alla valparna en liten lyckopuss. Med sig hade de en massa leksaker i olika storlekar, färger och modeller. Jag kan lova att det var uppskattat även om det var aningens roligare att busa med Jessica o Liv.
Idag däremot har de ruskat livet ur varenda liten nalle o ryckt håret av de som hade, släpat dem i kisspölar och dividerat flitigt om vem som äger vad.







Det busades på rätt så skapligt här en stund och de små skitungarna pallar trycket väldigt bra.
Anna har flyttat och i morgon börjar de andra lämna oss så smått.
Tiden har gått alldeles för fort och normalt sett brukar de vara skitjobbiga i den här åldern och jag skall inte sticka under stolen med att det är ganska skönt när de flyttar men dessa hade sin värstingålder när de var sex veckor och nu är de så himla duktiga. Så det kommer att bli tomt och oroligt de första dagarna.












Efter två timmars bus var det dags att vila och en efter en började knoppa in och nu ryms bara tre stycken på stora mjuka kudden där de alla tio låg som små. Ett par av grabbarna väger sina mäktiga 12 kg redan och de är redigt grova, de kommer vandra på stadiga ben.


ALVA snusar gott

......och Axel med

......även Agnes



............men inte Amanda





..........Vissa tackade för alla leksaker och sa hejdå på sitt sätt





........ medan vissa gjorde det på ett annat


Nu skall jag packa deras små resväskor och göra iordning allt så det blir till det allra bästa.
Dela upp alla saker, tvätta lite leksaker och förbereda för deras äventyr och så att de får en så bra hemresa som möjligt.
Efter helgen kommer det sista blogginlägget för Amy och Toscanos A-ungar.
Bye bye